milkandacookie.blogg.se

Mjölk+Kakor= Kärlek

Ett STORT förlåt

Publicerad 2016-04-02 08:18:20 i Allmänt, Godis, tips,

Den uppmärksamme märkte förmodligen att jag bytte bloggportal för ca två veckor sen. Och nu har det blivit dags att byta tillbaka igen. Att byta fram och tillbaka mellan bloggportaler på 12 dagar kräver en förklaring. En ärlig förklaring. Här kommer min.

Jag hade länge kollat in Nouw. Det verkade väldigt bra, enkel design, nya funktioner m.m. Det verkade helt enkelt mycket bättre än blogg.se. Sen insåg jag att man kunde importera sin gamla blogg till Nouw. Så jag tänkte; varför inte? Varför skulle jag inte byta till en bloggportal som verkade så mycket bättre?

Men det var ju inte lika bra som jag hade trott. På pappret lät allt fortfarande lika bra. Men verkligheten var en helt annan historia. Kanske var det mina överrealistiska förväntningar. Men det kändes inte bra, framförallt inte i magen. 


Därför bytte jag tillbaka till blogg.se. Och jag vill säga förlåt. Ett STORT förlåt. För att ha bytt bloggportal, fram och tillbaka. Jag är otroligt tacksam för att ni läsare stannade kvar här. Att ni insåg något jag inte insåg. Att jag skulle stanna kvar hel.

Och inget förlåt utan en present. Inte på min blogg iallafall. Jag delar med mig av ett otroligt gott recept på kakbollar. Eller vad man nu ska kalla dem. Överblivna kaksmulor formade till bollar som doppats i nutella. Gott om ni frågar mig. Önskar jag kunde sända några genom bloggen men när det inte går får man ta det näst bästa alternativet: att dela med sig av receptet!!

P.S. Tre inlägg hann det bli på Nouw. De kommer publiceras på bloggen nästa vecka. Så var inte oroliga, ni har inte missat något. D.S


Nutelladoppade kakbollar

200 g gammal sockerkaka
1/2 dl turkisk yoghurt
2 msk jordgubbssylt utan bitar
125 g nutella
1 tsk matolja

Smula sönder sockerkakan. Blanda med turkisk yogurt och sylt till en kletig smeten. Rulla bollar utav smeten. Ställ i kylen i minst en timma. Smält nutellan (samma princip som med choklad) och blanda med oljan. Doppa bollarna i nutellan. Förvara i kylen


-Hedvig

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Milkandacookie

Hej!! Jag heter Hedvig. Älskar att baka kakor. Äta kakor. Blogga om kakor. Prata om kakor. Allt som har med kakor att göra helt enkelt. Undrar du något? Skriv en kommentar eller mejla: Hedvig(at)isacson.be

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela