milkandacookie.blogg.se

Mjölk+Kakor= Kärlek

Årets roligaste tävling

Publicerad 2015-08-27 07:44:12 i Allmänt, tips, tävling,

Vi känner ju alla någon 10-14 åring. Eller hur? (Om du inte gör det, var snäll och kommentera inlägget. Lovar att jag ska rätta inlägget isåfall. Tack på förhand). Och jag gissar att 99% av er som läser detta gillar kladdkakor (tänkte skriva 100% men man kan ju aldrig vara helt säker;). Och då tycker jag ni ska tipsa det här barnet om Kladdkakeracet.
 
Det är en kladdkaketävling som Arla anordnar. Man skickar in ett recept. Av dessa recept kommer 20 till semifinal där recepten provbakas. Sedan går 6 recept vidare till final. Då får man baka inför publik på chokladfestivalen i Stockholm.


Jag är inte sponsrad. Men jag har kommit till final i Kladdkakeracet två gånger, 2013 och 2014. Och det var AMAZING Med betoning på AMAZING. Att få baka inför publik, åka upp till Stockholm och gå på chokladfestivalen är en upplevelse i sig.
 
Här hittar du receptet från 2013, kladdkaka med hasselnötskaramell. Och här hittar du receptet från förra året, kladdkaka med tranbär, pekannötter och tranbär (äggfri dessutom). 


Därför vill jag bara skriva och tipsa om tävlingen. Jag är tyvärr för gammal för att vara med (snyft). Men det vore synd om ett barn som älskar att BAKA inte fick reda på tävlingen i tid.
 
Ring det där barnet nu. Jag sa NU. För sista anmälningsdagen är på söndag. Och om barnet kommer till final kan du ju alltid kräva att få en kladdkaka. Som tack, liksom.
(Deltagarna i finalen 2014).
 
-Hedvig

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Milkandacookie

Hej!! Jag heter Hedvig. Älskar att baka kakor. Äta kakor. Blogga om kakor. Prata om kakor. Allt som har med kakor att göra helt enkelt. Undrar du något? Skriv en kommentar eller mejla: Hedvig(at)isacson.be

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela